Vi gör alltid våra produkter i helträ för att få slitstarka och hälsosamma produkter som inte avger giftiga emissioner till inomhusklimatet.

Finsnickeri

I vår lilla verkstad tillverkar vi det mesta inom inredningssnickeri. Det finns inga begränsningar vad gäller hantverksmetod under tillverkning; maskintillverkat eller helt för hand, vi gör det som passar dig bäst.  Däremot gör vi alltid våra produkter i helträ för att få slitstarka och hälsosamma produkter som inte avger giftiga emissioner till inomhusklimatet.  

Fönster och dörrar

Vi tillverkar traditionella spegeldörrar och fönster med kittfals helt enligt önskemål. Hantverksmässigt håller våra fönster och dörrar högsta kvalité med traditionella sammanfogningsmetoder. 

r

Köksinredning

Köket är oftast själva hjärtat i huset. Det ska vara trivsamt, estetiskt tilltalande och funktionellt. För oss är det därför extra viktigt att skapa platsbyggda helträkök som håller i flera generationer. Vi kan ytbehandla ditt kök med exempelvis äggoljetempera, som är både slitstarkt och miljövänligt.  

Möbler och övrig inredning

Inget är finare än unika möbler och platsbyggd inredning i helträ med gedigna beslag och detaljer. Vi gör badrumsinredning i helträ och bygger möbler enligt ritning eller önskemål.